Из купатила бољи пријем?

Авигдор Либерман, израелски министар спољних послова, дао је озбиљну изјаву за радио из свог дома, уз пратњу неозбиљних звукова. Док је говорио о сукобу са екстремистима у појасу Газе, чуло се како пушта воду у ве-це шољу. Ти звуци одали су министра да је радио још нешто у току интервјуа.

Шеф израелске дипломатије Авигдор Либерман дао је изјаву за радио из своје куће, док је седео у тоалету, па су слушаоци могли да чују и како пушта воду у ве-це шољу.

Израелска штампа коментарише да није неуобичајено да израелски званичници дају интервјуе из својих домова, нарочито ако се ради о јутарњим емисијама.

Либерман, познат као веома отворен политичар који не полаже много на преовлађујућу, политички коректну културу, надмашио је сам себе у односу према медијима.

Најтиражнији израелски лист Једиот ахронот, у онлајн издању подсећа да је лидерка израелске опозиције Ципи Ливни раније давала интервјуе док се чуо радио у позадини.

Ипак, оно што су слушаоци радија чули у понедељак на станици Решет бет, био је сасвим другачији звук.

Либерман је говорио о најновијим сукобима с екстремистима у појасу Газе, осврћући се на Хамас, који влада том палестинском територијом.

„Знамо с ким имамо посла", рекао је Либерман, после чега се јасно чуло да је пустио воду.

Инцидент у купатилу је изазвао бројне коментаре. Има читалаца који подржавају Либермана, умањујући значај онога што се десило, док су други узнемирени због таквог понашања тог имигранта из Молдавије, који је некад радио као телохранитељ.

Израелски медији се сада питају да ли им је то шеф дипломатије упутио неку скривену поруку?

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије