Пала колима са шестог спрата и преживела

Појас, ваздушни јастуци и срећа спасли су живот жени која је својим аутомобилом пала у узани простор између шестоспратне гараже и суседне зграде. У свесном и стабилном стању превезена је у болницу у Мелбурну.

Аустралијанка, стара 41 годину, преживела је пад са шестог спрата гараже у Мелбурну, седећи за воланом аутомобила који је пао између зидова паркинга и суседне зграде.

Жена је извучена у свесном стању из возила, четрдесетак минута након што је њен аутомобил пао са висине од 30 метара.

„Место несреће је ужасно. Само гледајући га, не разумем како је успела да преживи", рекао је новинарима очевидац Мајкл Рокфелер.

„Звучало је као судар камиона. Бука је трајала пет-шест секунди. На крају се чуо јак удар."

Са посекотинама на глави и могућим повредама кичме, али у стабилном стању, однета је у болницу „Ројал Мелбурн", изјавио је представник за штампу државе Викторије, Пол Бентли.

Полиција сада покушава да утврди како је аутомобил пробио челичну ограду и жичану баријеру.

„Верујемо да је прво ударила у зид зграде пре него што је пала на тло", рекао је полицијски наредник Џон Мејсон.

Лекари кажу да је жени живот спасло то што је имала везан појас, јер ју је спречио да падне на сувозачко седиште на чију страну је аутомобил пао и где је удар био најјачи.

„Много ствари је допринело да преживи, ваздушни јастуци, појас... срећа", закључио је лекар из амбулантних кола Метју Ридл.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара