Читај ми!

Бугари „у редовном контакту“ са ванземаљцима

Анкета агенције за социјална и маркетиншка истраживања АФИС, открила је невероватне податке - чак 11 одсто Бугара тврди да се сусрело са ванземаљцима, а четири одсто Бугара неће гласати за „странку НЛО“.

Око 11 одсто пунолетних грађана Бугарске тврди да је имало лични контакт са ванземаљцима, подаци су социјалног истраживања агенције АФИС.

Око пет одсто анкетираних тврди да и даље одржава контакт са ванземаљцима, док је 16,3 одсто Бугара саопштило да познаје људе који су имали контакте са НЛО.

Од тих пет одсто који тврде да одржавају контакт са ванземаљцима, већина је саопштила да живе у истом стану са тастом или свекрвом, други за ванземаљце сматрају своје шефове, а трећи политичаре.

Резултати истраживања показују да сваки трећи Бугарин има барем једног познаника који верује у други облик живота.

Занимљиви су одговори испитаника на питање „Од када верујете у ванземаљски облик живота" - једни су одговорили од када се вратио цар, други откада је Бојко Борисов премијер, трећи од када је Ђанков министар финансија...

Изненађујуће су и изјаве четири одсто анкетираних који сматрају да је НЛО нова партија и да неће гласати за њу на следећим изборима.

У ванземаљце у Бугарској верују углавном људи из мањих градова и села старости између 35 и 50 година, особе са средњим образовањем и особе запослене на пола радног времена.

У постојање другог облика живота најмање верују незапослени, хронични болесници и запослени у осигуравајућим компанијама.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије