Читај ми!

Мислио да вози Велику награду Немачке?

Немачка саобраћајна полиција једва је зауставила возача који се аутопутем код Хамбурга, где је ограничење 100, кретао брзином од 291 километар на сат. У пртљажнику му је откривена мања количина дроге.

Бразилац, стар 22 године, заустављен је у Немачкој пошто је возио брзином од 291 километар на сат, што је било готово три пута више од максималне дозвољене брзине.

Многи аутопутеви у Немачкој немају ограничење брзине, међутим, младић је приведен у понедељак увече на делу код Хамбурга, на којем је дозвољена брзина 100 километара на сат.

Био је за воланом „бе-ем-веа" серије 7, са пољским таблицама, саопштила је полиција.

Органи реда су покушали да га стигну неозначеним патролним колима, али је био пребрз. Јурњава аутопутем прекинута је акцијом у којој је учествовало више полицијских возила.

Возач се сада суочава са одузимањем дозволе на три месеца, четири негативна поена у дозволи и казном од 1.800 евра.

Ипак, пред младим Бразилцем је много већи проблем: приликом претреса возила, полицајци су у његовој торби у пртљажнику пронашли „малу количину дроге".

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара