Паметни буђелар

За љубитеље ексклузивних геџета или пак за оне који страхују да их неко не покраде, створен је луксузни биометријски новчаник. На први поглед сасвим нормалног изгледа овај новчаник увек може бити под потпуном контролом свог власника.

Британска компанија „Данхил" (Dunhill) направила је биометријски новчаник од скупоцених карбонских влакана и најквалитетније коже.

Његову посебност не чине само луксузни материјали већ и хај-тек особине због којих је дословно неуништив.

Заправо, овај савремени буђелар се не може отворити без отиска прста свог власника. Такође, последња реч технике у области ношења и чувања готовине у вези је путем блутута са мобилним телефоном који ће алармом власника упозорити чим се нађе на удаљености већој од пет метара.

На први поглед сасвим нормалног изгледа и величине, са практичним преградама за кредитне картице, новац и лична документа, овај новчаник увек може бити под потпуном контролом свог власника.

Мада веома користан у заштити од џепароша, овај луксузни асесоар ипак има ману која ће многе одвратити од куповине, кошта 825 долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара