Најпознатији статиста Холивуда

Млади глумац Џеси Хајмен већ десет година статира у холивудским филмовима. Титулу краља статиста свакако заслужује, јер је снимио више од 50 филмова, што је број којим се могу похвалити праве холивудске звезде.

Зове се Џеси Хајман, има 32 године и већ десет година статира у холивудским филмовима и ТВ серијама. Његово појављивање на филму остало би вероватно непримећено још дуго да Џеси није поставио на Јутјуб двоминутни снимак који сажима његову импресивну каријеру.

Наиме, овај млади глумац снимио је више од 50 филмова, што је тек нешто мање од његовог далеко славнијег колеге Бреда Пита.

Играо је у неколико популарних ТВ серија и великих холивудских продукција, као што су музички ситком Гли (Glee) и филм Ухвати ме ако можеш са Леонардом Дикапријом.

Тренутно се може видети у Друштвеној мрежи, филму о оснивачу Фејсбука који је номинован за Оскара.

Овај краљ статиста сања да једног дана добије неку праву улогу, што ће му се можда и остварити ако неко од холивудских редитеља буде видео његов снимак на Јутјубу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво