Пас који воли и вози тротинет

Бријешки овчар из Џорџије почео је да вози тротинет са само два месеца, а убрзо је освојио четири прва места на такмичењима. Норманове вештине одушевиле су више од 300.000 људи на Јутјубу.

Необична слика из америчке савезне државе Џорџије, одушевила је хиљаде људи на Јутјубу. Није необично да се деца возе на тротинету, али овде је реч о једном псу, бријешком овчару, који се зове Норман.

Пас је почео да се игра са малишанима који возе тротинете, па га је његова власница Керен Коб научила да га и он вози. Иначе, Керен је бивши тренер паса.

Власница истиче да је Норман изузетно паметан пас и да му је омиљена занимација управо да вози тротинет. Свој таленат је испољио још као штене, мотајући се око тротинета њене деце.

Норман је стар годину и по дана, а необичном вештином овладао је са само осам недеља.

Таленат који поседује учинио је пса са необичним „хобијем" веома популарним, нарочито на Интернету, где је на Јутјубу видео погледало више од 300.000 људи, а појавио се чак и у шоу-програму Дејвида Летермана.

Норман је до сада освојио четири прва места на такмичењима широм САД, а његова поносна власница наставиће да га обучава не би ли од пријатеља, комшија, али и публике на турнирима измамио осмехе и још понеко признање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво