Улог две фунте, добитак 1,4 милиона!

Готово лаик у клађењу, Британац Стив Вителеј успео је да уз минималан улог освоји 1,4 милиона фунти на коњским тркама у Северном Таутону.

Стив Вителеј из британског града Северног Таутона, захваљујући неописивој срећи која га је задесила, добитку од милион и 400.000 фунти, до краја живота памтиће једно послеподне на хиподрому.

На дан када је улаз био бесплатан 61-годишњи Британац дошао је на трке, а потом уложио своју скромну опкладу од само две фунте на „Тото Џекпот", који подразумева да се погоди сваки победник у шест коњских трка.

Вителеј, који је признао да на трке долази свега два пута годишње, успео је да погоди баш сваког победника, за шта су шансе биле један према 368.639.

„Најузбудљивији тренутак ми је био када ми је другар рекао после четврте трке да је само седморо људи у земљи у игри за џекпот. А онда, након последње, ми је рекао да је остао још само један и ово је тај. Нисам могао да верујем, дрхтао сам од узбуђења. Ја се не разумем у коњске трке, долазим овде једном или двапут годишње" рекао је Вителеј који је до тада освојио највише 300 фунти кладећи се.

Срећник каже да ће сигурно наставити да ради докле год буде могао и да га освојени новац у томе неће омести. Такође, не планира да одустане од клађења.

Вителејева супруга је за добитак сазнала када је на ТВ-у видела интервју поводом освајања милионске награде.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво