Мајсторије младог квотербека

Ако настави овако, Џони Мекенти би лако могао постати најпрецизнији квотербек у историји америчког фудбала. Једини проблем је што га у реалној ситуацији на терену противничка одбрана неће само гледати и уживати као ми.

Џони Мекенти, млади јуниорски квотербек Универзитета Конектикат, успео је у својој намери - снимак који је пласирао на Јутјуб заиста га је учинио Интернет звездом. За само 10 дана одгледан је око 4.670.000 пута.

Не знамо да ли су момка из Фулертона у Калифорнији видели и неки скаути и да ли му је то уопште била намера, али нама се свиђа.

Ако у Ен-Еф-Елу не успе, у циркусу хоће, сигурно!

За серију невероватних бацања 21-годишњег играча америчког фудбала, уз малу помоћ пријатеља, коментари су различити - док га једни хвале, други сумњају у његову моћ, тврдећи да је ово пред камером сигурно много пута поновио док није успео.

Џони је признао да није свако бацање, а изводио их је у „Марк Р. Шенкмен" тренинг центру и „Хери Гемпел" павиљону, успело из првог пута.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије