Први ноћни клуб за псе

Ултралуксузни дневни боравак за псе који се простире на 13.000 метара квадратних, ускоро се отвара у Њујорку, где ће љубимци моћи да уживају у спа третманима, дотеривању, маникиру, салону за улепшавање, простору за вежбање и „ноћном клубу за урбане псе“.

Менхетн ће ускоро постати богатији за још један клуб за псе, базиран на дневном боравку. Међутим, овај ће бити први који у свом програму има и ноћни клуб!

Велелепно здање, које се простире на 13.000 метара квадратних, поседоваће парк, спа центар, салон за улепшавање, специјално бањско купатило, простор за вежбање и место „где ће сваког викенда љубимци моћи да машу својим репићима" - ноћни клуб за урбане псе.

Отварање је најављено следећег месеца, а власник овог необичног објекта Питер Балестриери каже да само жели да се животиње добро забаве и да је озбиљан у намери да се у потпуности посвети њима.

За псе који су немирнијег духа, специјално је направљен такозвани „Несташлук клуб", где ће уз разне физичке активности моћи корисно да утроше вишак енергије, за само 35 долара дневно.

Одећа и играчке за псе биће изложени у посебном делу и ту ће бити заступљени модели из најновијих колекција, а посебну пажњу ће свакако привући гардероба специјално креирана за провод у ноћном клубу.

Док се љубимци лудо забављају, власници ће моћи да се одморе у „Дневном боравку за људе" уз лагане оброке и различите врсте пића, а биће им омогућено и коришћење рачунара, како не би запоставили пословне обавезе.

„Пси су наши клијенти, тако да су све наше услуге усмерене ка њима", рекао је Питер Балестриери, који између осталог планира да у свакодневну понуду уврсти специјално припремљена „домаћа јела" (без адитива), како би задовољио власнике који не желе да њихови пси једу комерцијалну храну за кућне љубимце.

Људи који станују у околним зградама, били су посебно забринути да ће пси стварати велику буку, санитарне и друге проблеме, али се власник побринуо да све прође у најбољем реду и уложио још додатних 50.000 долара, како би побољшао звучну изолацију.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара