Тражио милионче преко Јутјуба... и добио!

Случај бруклинског комичара Крега Роувина показао је да не само што „није тешко бити фин“, већ и да може бити веома, веома исплативо. Исплативо се у његовом случају пише са седам цифара.

Њујоршки комичар Крег Роувин који је пре два месеца на Јутјуб поставио снимак у којем моли да му било ко од богатих људи поклони милион долара, јуче је доживео испуњење свог, веровао је, немогућег сна, наводи Њујорк дејли њуз.

Крег истиче да ништа није намештено.

У наредном видео-снимку прочитао је писмо мистериозног бизнисмена који се представио као Бенџамин, оверено од стране адвоката, а које потврђује како ће стварно добити милион долара.

Пустио је чак и снимак телефонског позива непознатог добротвора. „Здраво Крег, Бенџамин је, надао сам се да ћу те ухватити уживо. Желим да разговарам с тобом о томе како да те учиним милионером", чуло се са друге стране.

„Разумно објашњење" пласирано медијима је да се Креговом новом „спонзору" много допао снимак у којем бруклински комичар тражи милионче.

Договорено је да се упознају почетком наредног месеца у позоришту "Upright Citizens Brigade" на Менхетну. Тада ће му „Бенџамин" предати чек на милион долара.

„Не планирам одмах да купим два пара моторних санки. Барем не за сада. Можда приуштим себи одлазак на посао у лимузини, али не у продуженом 'хамеру' већ обичној. Ипак имам стандарде", озбиљан је Роувин.

На списку људи које је Крег пре два месеца прозвао као потенцијалне добротворе били су Бил Гејтс, Пол Ален, Сајмон Каувел, Ворен Бафет, Лејди Гага, Роман Абрамович, родитељи Џастина Бибера (!), Нелсон Мандела, Џејмс Ерл Џоунс, Руди Ђулијани, Чак Норис, Кортни Кокс, Џенифер Анистон, Џорџ Сорош, Арнолд Шварценегер и многи други.

Тада је, после уводног објашњења да се не обраћа онима који нису милионери или не познају неког таквог, кратко и јасно рекао: „Милионери слушајте. Имам предлог за вас. Молим вас дајте ми милион долара".

Шта мислите, да ли би вредело покушати још једанпут?

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара