Магарац падобранац

У циљу промоције екстремне забаве коју нуди на плажи - парасејлинга, једна руска фирма је закачила магарца за падобран и „одвукла на небо“. Не зна се ко се више шокирао, јадни магарац или купачи! Реклама не само да није успела, већ је полиција покренула истрагу о злостављању животиње.

Руски излетници који су се прошле седмице одмарали на плажи шокирали су се када су на небу изнад Азовског мора угледали магарца како лети падобраном, саопштила је данас полиција.

На снимцима руске телевизије види се магарац који испушта крике док га ветар носи изнад плаже у козачком селу Голубитскаја, у региону Краснодар.

Према речима представнице за штампу регионалне полиције Ларисе Тучкове, магарац се на небу нашао после импровизоване рекламне кампање којом је неколико руских предузетника покушало да привуче излетнике на своје приватне плаже.

Необична сцена привукла је пажњу полиције, која је неколико дана касније обавештена о „летећем магарцу" и отворила истрагу о том случају.

„Магарац је урлао, а деца су плакала. Нико није био довољно паметан да позове полицију", рекла је Тучкова.

Очевици магарећег лета фотографисали су необичног падобранца и позвали новинара локалног листа, додала је.

Магарац је одлетео толико високо да су деца која су се затекла на плажи плакала и питала родитеље „зашто су тако малог пса закачили за падобран", пише лист Таман.

„Магарац је слетео грубо. Падобран га је вукао неколико метара у мору, а потом је полумртав стигао до обале", наводи лист.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара