Мис „Обмане“

Лепота Лауре Анес „не стари“. Бар на папиру. Ова 27-годишњакиња која се пријављивала на избор за Мис Корнвола све док није победила, сва четири пута је пријавила исти број година - 22. А и није из Корнвола!

Њена лепота и шарм импресионирали су судије, толико да су је експресно прогласиле за мис грофовије Корнвол, што јој је директно обезбеђивало учешће на избору за најлепшу девојку Енглеске.

Али, Лаура Анес је остала без круне брже него што ју је добила када су организатори утврдили да је слагала колико има година.

Очајнички желећи да оствари свој сан, Лаура је у пријави написала да има 22 године, исто што је написала и претходна три пута када се пријављивала на ово такмичење - 2006, 2007. и 2008. године.

На крају је утврђено да има 27 година и да уопште не живи у грофовији Корнвол, већ у Плимуту који је у грофовији Девон.

Правилником је прописано да на избору за мис могу да учествују девојке старе од 19 до 24 године, наравно из Корнвола.

„Када сам отишла код ње због овога, одмах је признала да је лагала да би остварила сан", изјавила је организаторка Беки Чепмен. "Било ми је мало жао девојке јер се годинама пријављује и не успева да победи. Загрлиле смо се и она је рекла да јој је много жао."

Лаура је вратила круну, ленту, једногодишњи уговор за рекламирање и новчану награду од 2.000 фунти.

„Мало ми је непријатно због свега, али је ипак најважније да сам ја најлепша", рекла је Лаура.

„Правом" мисицом Корнвола на новој церемонији ће бити проглашена прва пратиља, 21-годишња Саманта Орпе. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво