Читај ми!

Златна шоља вредна 61.000 евра украдена из робне куће у Токију

Шоља за чај вредна више од 10 милиона јена, што је око 60.950 евра, украдена је из робне куће у Токију након што је била изложена у откључаној кутији.

Златна шоља вредна 61.000 евра украдена из робне куће у Токију Златна шоља вредна 61.000 евра украдена из робне куће у Токију

Шоља за чај, направљена од чистог 24-каратног злата, нестала је из продајног објекта ланца „Такашимаја“, где је низ златних предмета био изложен као део промотивног догађаја.

Украдена шоља за чај била је један од најскупљих предмета међу више од 1.000 изложених комада прибора за чај, стоног прибора и артефаката, рекао је портпарол тог малопродајног ланца. „Била је у откључаној провидној кутији, тако да се лако могла извадити како би купци шољу изблиза погледали.“

На снимцима безбедносних камера види се мушкарац како шољу ставља у своју торбу пре него што је побегао, преносе локални медији.

Полицијска истрага је у току.

Планирано промотивно приказивање златних предмета ће се наставити, али ће „Такашимаја“ подићи степен безбедности, најавио је портпарол.

Ово је друга криза са којом се последњих месеци суочавају директори познатог продајног ланца. У децембру је управа „Такашимаје“ остала затечена фијаском божићних колача од 37 евра.

Многе тортице прекривене јагодама, које су биле у онлајн понуди и за које је планирано да буду беспрекорно украшене, испоручене су купцима тако унакажене да је продавац био приморан да се јавно извини и обећа повраћај новца.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво