Читај ми!

Овог јутра неко се у Њу Џерсију пробудио са добитком од 1,13 милијарди долара

Дирекција игре на срећу „Мега милионс“ саопштила је да је добитни листић који је освојио позамашних 1.13 милијарди долара, што је пети највећи добитак у историји ове лутрије, продат у Њу Џерсију, чиме је прекинут низ од 30 узастопних извлачења без добитка.

Овог јутра неко се у Њу Џерсију пробудио са добитком од 1,13 милијарди долара Овог јутра неко се у Њу Џерсију пробудио са добитком од 1,13 милијарди долара

Добитни бројеви су били 7, 11, 22, 29 и 38, плус допунски број 4, објавио је „Мега милионс“ на својој веб-страници у среду ујутру.

Победник за кога се само зна да је добитни листић уплатио у Њу Џерсију, може да бира хоће ли да подигне 537.5 милиона долара одједном или да распореди исплате на 30 година и плаћа годишњи порез на доходак.

Поред главног добитка, 12 играча – по један у Калифорнији, Колораду, Илиноису, Индијани, Мичигену и Охају и по два на Флориди, Џорџији и Њујорку – упарило је свих пет белих лоптица како би освојило милион долара, а још један играч у Њујорку је упарио свих пет белих лопти и „Мегаплејер“ да освоји три милиона долара.

Премда је освојена позамашна сума, ипак ово није највећи добитак до сада извучен у игри „Мега милионс“. Прошле године на Флориди је добитак износио шест милијарди долара. Добитник, који је одлучио да остане анониман, успео је упркос вероватноћи од један према 302.6 милиона.

Уплатни листић за извлачење која се обавља два пута недељно стаје два долара и продаје се у 45 држава, Дистрикту Колумбија, Порторику и америчким Девичанским острвима.

Највећи појединачни добитак на лутрији у историји Сједињених Држава је 2.04 милијарде долара, које је у новембру 2022. освојио власник „Пауербол“ листића у Калифорнији.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво