Читај ми!

Заборавио добитни тикет и умало остао без награде од 500.000 долара

Човек који је на инстант лутрији у Ајови освојио 500.000 долара заборавио је тикет у продавници и замало остао без награде. Кевин Фреј, амерички свештеник, схватио је да је освојио награду, али и да је због узбуђења заборавио да понесе свој добитни тикет, преноси „Њујорк тајмс“.

„Био сам толико узбуђен и узнемирен да сам оставио тикет у радњи у којој сам га купио“, рекао је Фреј представницима државне лутрије Ајове.

После таласа узбуђења због куповине добитне срећке, Фреј (64) је приметио да је заборавио тикет тек када га је породица замолила да слика тикет и да им пошаље фотографију.

„Тада сам схватио да немам тикет код себе и сетио се да сам га оставио у продавници. На срећу, још увек сам био на паркингу Кејсијеве продавнице, утрчао сам у радњу и тражио од запослене да ми да моју добитну срећку. Била је толико узнемирена када ми је дала тикет“, рекао је Фреј.

Награду је уновчио 20. фебруара и сада планира са супругом селидбу како би живели ближе фамилији у Де Мојну.

„Ово ће много помоћи, а биће и забавно да поделимо нешто од добијеног новца са члановима наше породице и неким добротворним организацијама које већ дуже време подржавамо“, рекао је Фреј.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво