Читај ми!

На продају за 130 милиона фунти, пентхаус у Дубаију са криогеном собом и креветима од сена

Нови власник осмособне некретнине може да ужива, између осталих погодности, у кошаркашком терену, а на располагагању су му и десет паркинг места.

Троспратни пентхаус у Дубаију, заједно са сопственим „криогеним" собама и собама са сеном за „опуштање" – стављен је на продају за скоро 130 милиона фунти.

Продавац „Супер пентхауса Р1“ од 600 милиона дирхама (129 милиона фунти/163 милиона долара) на Palm Jumiriah, групи вештачких острва у Емиратима у облику палминог листа, тврди да је то – „највећи пентхаус у Дубаију“ са 77.707 квадратних метара.

Објекат заузима прва три нивоа комплекса Raffles The Palm Dubai Residences, и рекламира се као место које је „толико удаљено од свакодневице да сваки дан изгледа као да живите у сну“.

„Замислите место где се свака ваша жеља унапред зна и испуњава, а ваша очекивања су увек превазоиђена“, наводи се и огласу.

Стан има осам спаваћих соба, „масиван трпезаријски сто за 20 људи“ и бар.

Становницима је обећан приступ „врхунској теретани, спа и велнес-центру који укључује криогену собу, собу за релаксацију са креветима пуљеним сеном, отворени базен, бар и простор за роштиљ, мини-голф у врту за медитацију, биоскопски салон у затвореном и на отвореном, кошаркашки терен, 10 паркинг места, салон са цигарама и бар са погледом на Арапски залив“, наведено је у опису некретнине.

Серан Џорџ, потпредседник компаније Emerald Palace Group и директор продаје за Raffles The Palm Dubai Residences, рекао је: „Наш супер-пентхаус је оличење архитектонске величине и ексклузивности. Надилазећи обичне, овај изванредни пентхаус настоји да обезбеди изузетан стил живота који неприметно комбинује елеганцију, удобност и практичност.

Наша листа овог изузетног супер-пентхауса има посебан значај, имајући у виду недавно централно позиционирање Дубаија на глобалном тржишту некретнина и растућу потражњу за луксузним некретнинама“.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво