Читај ми!

Јубиларна 10. МЕКСТ конференција у Новом Саду

Међународна конференција из области туризма, хотелијерства и маркетинга – МЕКСТ, одржаће се 2. децембра 2023. године у Конгресном центру „Мастер“ у Новом Саду, истовремено када и 54. међународни сајам туризма.

Основни мотив за покретање конференције су стицање нових знања од реномираних стручњака из области туризма, хотелијерства и маркетинга за младе лидере, и оне који то желе да постану, као и повезивање, размена искустава и дружење.

И ове године фокус конференције биће на најактуелнијим трендовима у области туризма, са намером да инспирише и подстакне младе да се усавршавају и кроз неформално образовање.

„Обележавамо десет година МЕКСТ конференције, те сам срећан и поносан што ћемо на једном месту имати два велика догађаја из области туризма у Новом Саду. Ове године ће конференцији присуствовати више од 800 учесника из 15 земаља Европе. У протеклих девет година окупили преко 6.000 људи и 90 предавача из 45 земаља. Трудимо се да на директан начин утичемо на младе, да их мотивишемо да остану у нашој земљи, да се баве туризмом и хотелијерством и уче од највећих стручњака из тих области“ изјавио је Немања Димић, идејни творац, аутор и организатор МЕКСТ-а.

Конференција се реализује у организацији "BIT Events", док су покровитељи конференције Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајински секретаријат за привреду и туризам као и Град Нови Сад, односно Градска управа за привреду.

понедељак, 26. фебруар 2024.
21° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво