Читај ми!

Магични супербајс крстари улицама Шапца

Када имате четворо деце, онда морате да се организујете на разне начине. Породица Крстић из Шапца део проблема решила је необичним превозним средством, свих шесторо на једном бициклу.

До вртића, до игралишта, на плажу, до другара, свуда по Шапцу превозно средство исто, иста и организација за веселу дружину. Када су се почетком септембра овако моторизовали, све могу да стигну и све да ураде. Места у приколици довољно за децу, за ствари, кесу за ђубре, играчке за двогодишње близанце, па и маму на корпици, како кажу, да се повремено шлепа.

„Једно може да чува свих четворо, односно да ја обавим неки свој посао у стану тако да ја спакујем Уроша и децу, убацим их у њихов магични бицикл и вратим се у стан да завршим обавезе“, рекла је Бојана Крстић.

Приколица им је заменила два бицикла са две корпе, заједничка породична вожња татин је рођендански поклон.

„Пред мој рођендан сам успео на интернету да пронађем бицикл, један дека је продавао и кад је чуо да имам четворо деце, дао ми је за неку мизерну цену, они су пресрећни, не зна се ко је срећнији, да ли они или ја. Мало је тешко, мора да се буде у кондицији, сад сам се већ извежбао, смршао сам неколико килограма", рекао је Урош Крстић.

Задовољство Крстићи мере договором, а правила се поштују – у вожњи сви седе мирно.

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара