Читај ми!

Превара дуга годину дана – резервација за „ресторан“ у Њујорку који не постоји, добра шала цимера

Девојка која је преварена, као и многи гости, своје искуство поделила је на друштвеним мрежама. Резервисала је место у њујоршком ресторану, годину дана чекала да тамо вечера, а на крају схватила да је у питању превара.

Tоком пандемије, Вили Хопс је живео на Апер ист сајду са групом цимера, укључујући Мехрана Џалалија. Џалали би често кувао одреске, па су цимери из шале дошли на идеју да преименују свој стан на Гугл мапама као „Мехранс стек хаус“.

Нису стали на томе. Ишли су корак даље, направили су веб-страницу тог као бајаги стек хауса на којој се могу оставити подаци ради контакта када се отворе резервације.

За шалу нису знали њујоршки гурмани који су листом покушавали да резервишу место у ресторану.

А пријатељи су додали сјајне критике на измишљену листу квалитета услуге у ресторану.

Али онда је једна
тиктокерка објавила на друштвним мрежама видео-спот где је испричала о непријатном искуству. Каже да је у почетку све изгледало одлично, сјајан ресторан у Њујорку, мени, рецензије, а испоставило се да је у питању превара.

У тај ресторан је тешко доћи јер то и није ресторан“, написала је она.

Група момака је кућу у Њујорку у којој живе именовала по једном од њих – Мехрану, место назвала рестораном, а њихово друштво је додало сјајне препоруке. Шала је упалила.

Тако је за само једно вече око 9.000 Њујорчана резервисало место у ресторану, међу њима и ја, чекали смо више од годину дана“, пожалила се тиктокерка.

А шта се онда десило? Младићи су изнајмили простор, уредили га да изгледа веродостојно, измислили да ресторан посећују познате личности.

„Већина гостију је у једном тренутку схватила да нешто није у реду, наљутили су се што су преварени. Не сви, некима је било забавно јер су видели нешто ново”, закључила је тиктокерка у видео-снимку. 

Гости ресторана били су преварени мислећи да једу у ексклузивном ресторану у Њујорку под називом „Мехранс стек хаус“. Шала групе цимера односно превараната је успела. У кухињи су радили студенти који никада раније нису радили у ресторану. Такође, „мајстор кувар” је био 21-годишњак који је дотад кувао само за своје пријатеље.

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара