Читај ми!

Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима

Kао пример повезаности у времену разних подела, у златиборском крају неуобичајена свадба. Истовремена женидба два брата, а младенци су на светковину стигли на још необичнији начин.

Први пут у ужичком крају необична свадба у сваком смислу. Две младе из Пријепоља и Новог Пазара са младожењама из Балића код Бродарева почетак брачног живота обележиле су летом хеликоптером.

„Ето два брата, нашли жене истовремено. И то је неки спектакл који није свакодневно. Свакако смо увјек заједно, ето и заједно се оженисмо што кажу. Заједничка свадба и тако“, каже Ервин Жиговић, један од младожења.

Други младожења, његов брат Бењамин Жиговић истиче да је важно вратити се у свој завичај: „Рођени у Берлину, Њемачкој, тамо живимо, тамо радимо. Ипак је ово наш крај и треба се некад вратити овде.“

Како су имали исте планове са својим изабраницама, прича Ервин, одлучили су се за заједничко свадбено весеље.

А родитељи су одлучили да поштују њихову одлуку.

„Све жеље је наравно немогуће испунити, али ми као родитељи покушавамо. Наравно, све ово радимо зато што смо поносни на њих што су нам, што кажу, добри момци, добри синови“, објашњава Базо Жиговић.

Жиговићи планирају да долете трајно и у Србију, јер су добро учврстили пословне темеље, а сада ће се посветити стварању породице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара