Читај ми!

Џумејра, рај на земљи – пешчана парцела у Дубаију продата за 34 милиона долара

Према истраживањима тржишта, Дубаи је четврти град света по промету некретнина. Због атрактивног начина живота и пословног окружења, постао је локација "број један" у свету за инвестиције у некретнине.

На острву залива Џумејра у Дубаију, за 34 милиона долара продата је пешчана парцела. Простире се на 24.500 квадратних метара, а парцелу је продао британски предузетник.

Иначе, продата парцела једна је од 128 које су се нашле у понуди некретнина на овом вештачком острву. Острво има облик морског коњића, а на њему се налази најлуксузнији хотел на свету италијанског бренда „Булгари“. На острву се налазе и марине за јахте најбогатијих.

Током 2022. године продато је неколико парцела људима који на острву желе да изграде приватне виле.

Острво Џумејра је популарна дестинација у овом делу света, на којем се ценама некретнина у последњих неколико година троструко увећала вредност.

„Острво залива Џумејра постало је локација број један на тржишту некретнина и доступно је само најбогатим људима. На острву и његовим  плажама власник може да изгради свој дом из снова“, истакао је шеф агенције за некретнине Андреј Кумингс.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво