Хамбургер за четири особе

Откада је власник једног ресторана у енглеском граду Бристолу у свој мени уврстио и „Супер Скубија“, најтежи и најкалоричнији (2.645) хамбургер на острву, нико није успео сам да се „избори“ са њим. А многи долазе „на двобој“.

Власник ресторана брзе хране "Џоли фрајер" у Бристолу у Енглеској, осмислио је хиперкалоријски хамбургер у чији састав, између осталог, улазе четири јунеће пљескавице, по осам листова сланине и качкаваља, 12 колутова лука и три врсте прелива (бургер сос, мајонез и роштиљски прелив).

Ник Ломвардос (42), творац хамбургера "Супер Скуби", тврди да овај хамбургер не може бити конзумиран за само један оброк.

"Ниједан наш гост није разочаран хамбургером, мада нико није успео да га 'савлада' без помоћи пријатеља", рекао је Ник, додајући да у састав хамбургера улази и неколико листова салате и шест колутова парадајза са укупно 29 калорија.

Како пише локална штампа, "Супер Скуби" је тежак 1,5 килограма, висок 15 центиметара и кошта 11 евра.

Са 2.645 калорија, овај "XXL" хамбургер садржи 145 калорија више од дневних нутритивних потреба човека.

Власник признаје да је једва успео да поједе пола.

Ко успе сам да изађе на крај са "Супер Скубијем", биће награђен лименком "дајет-коле". Још увек ниједна није напустила фрижидер...  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво