Са детектора лажи на свадбу!

Најљубоморнија жена на свету се ипак удала. Деби Вуд је позната по томе да присиљава свог партнера Стивија на детектор лажи сваки пут када се врати кући, како би открила да ли јој је био неверан. Ипак, Стиви је без обзира на све убеђен да је она жена његовог живота.

Четрдесеттрогодишња Деби из Лестера толико се плашила да јој је њен момак, сада већ муж Стиви Вуд, неверан, да је прегледала његов мобилни, имејл и извештаје банке, по неколико пута на дан.

Ипак, чини се да то није поколебало Стивија у његовој намери да је запроси.

Он је на Фејсбуку, ноћ пред венчање написао да његова супруга вреди упркос њеној огромној несигурности: „Хвала свима који су били са мном на овом животном путовању до сада и мојој невероватној Деби која ће за само неколико сати постати и моја супруга... Волим те, душо“.

Параноична Деби болује од ретког поремећаја заблуде и љубоморе названог Отело синдром. Људи са овом дијагнозом параноишу да су им партнери неверни иако за то немају никакав доказ.

Пар је почео да се забавља 2011. године. За то време Деби је неколико пута напуштала Стивија, зато што је гледао друге жене, на телевизији или у часописима.

Након тога му је у мобилни телефон и рачунар инсталирала програм који не дозвољава посету експлицитним интернет садржајима, а који обично користе родитељи како би контролисали малолетну децу.

„Ако си у срећној вези, треба само да имаш очи за ту особу и ни за кога другог. Зато сам наручила детектор лажи преко интернета. То је био једини начин да будем уверена да ми је Стиви веран. Углавном је увек био искрен, али ухватила сам га неколико пута да лаже да је гледао у друге жене.“, изјавила је Деби.

Ипак, ова Енглескиња је на крају дошла до закључка да су она и њен 12 година млађи момак сродне душе: „Стављала сам Стивија у тешке ситуације, а он је остао уз мене без обзира на све и то показује да је он прави човек за мене. Мислим да има много жена које пате од овог поремећаја, а да то и не схватају“, рекла је након венчања.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије