Читај ми!

Доњецк, „лада“ отпорна и на пројектиле!

Вова Прач се пре два дана возио близу сукобљеног подручја око Доњецка када је испред њега пао пројектил, а он није успео да избегне кратер. Срећом, возио је „ладу“ која га је потпуно заштитила од било каквих повреда.

„Ладa“ је одувек важила за поуздан и надасве издржљив аутомобил. И најновији пример то на најбољи начин доказује.

„Возио сам се када сам одједном чуо експлозију. Земља се подигла и упао сам у кратер, након чега је на аутомобил пао асфалт који је подигла експлозија. Био сам у несвести неко време“, присећа се Вова за руску телевизију Звезда.

Иначе, возач је ауто-механичар из Доњецка, а тврди да му је, осим издржљивости „ладе“ у великој мери да преживи помогао и рам ојачан металом.

Вова је након инцидента поставио снимак на руску друштвену мрежу Вконтакте, а насловио га је „Други рођендан“.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије