Читај ми!

Бибер песмом отерао медведа и спасао живот пецарошу

Џастин Бибер спасао је живот руском пецарошу када га је заскочио медвед. У тренутку када га је велики предатор напао њему је зазвонио телефон, а песма "Baby" младог Канађанина није нимало одушевила медведа, који се након тога дао у бег.

Игора Ворожбитсина мрки медвед је заскочио док је ишао до свог омиљеног места за пецање у руској републици Јакутија.

Али када је медвед кренуо да га удари масивном шапом, Игоров мобилни се огласио хит песмом Baby, на шта је медвед реаговао бегом назад у шуму.

Стручњаци кажу да понекад чудни звукови могу да изазову оштар шок код животиње и зауставе чак и велике животиње, попут медведа.

Упркос томе што је претрпео прилично озбиљне повреде, Игор је ипак прошао добро. Неколико великих масница и пар дубоких расекотина по лицу и торзу.

„Паркирао сам аутомобил и кренуо да шетам према кутку за пецање који сам означио на мапи. Одједном сам осетио невероватан удар на својим леђима и после секунде медвед је био на мени“, прича Рус.

Према његовим речима, био је убеђен да живу главу неће извући, али се онда зачуло звоно на мобилном телефону.

„Нисам могао да верујем“, присећа се Игор, додајући да му је сада драго што му је унука мелодију коју је изабрао заменила нумером младог поп певача.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије