Читај ми!

Ово је најскупља огрлица на свету!

Дијаманти су одувек привлачили пажњу. Али колико пажњу привлачи огромни дијамант? Велику, ако је судити по цени од 55 милиона долара коју треба издвојити за огрлицу са жутим „камичком“ од 407 карата. Истини за вољу, поред „Златног џина“ на огрлици се нашло места и за 90 белих дијаманата.

Мерилин Монро је добро знала да су дијаманти најбољи пријатељи припадница лепшег пола. Уосталом, као и већина жена. Тим правилом су се руководиле занатлије из драгуљарнице „Муавад“ када су правили огрлицу са дијамантима укупне тежине 637 карата!

Изложена је у Сингапуру. А цена? Чиста ситница... само 55 милиона долара.

Прво што се уочава на огрлици јесте импозантан дијамант од 407 карата!

Жути дијамант са чистом унутрашњошћу, назван „Златни џин“, централни је део, а невероватни утисак који огрлица оставља надопуњује и 90 белих дијаманата.

Будућа власница ће тако око врата имати дијамантску огрлицу од 637 карата. 

Заинтересованих не мањка. Жан Наср, извршни директор „Муавада“, каже да њихова креација има шансе да заврши у рукама неколико озбиљних купаца из Азије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије