Читај ми!

Филипинка најлепша на планети

Мис света 2013. године је 23-годишња Меган Јанг са Филипина. На такмичењу одржаном на Балију за прву пратиљу изабрана је Францускиња Марин Лорфелин. Представница Србије Александрa Докнић нијe се пласирала у првих 10.

Најлепша девојка Филипина изабрана је данас за мис света 2013. године у грандиозном финалу одржаном на Балију, усред појачаних мера безбедности због протеста тврдокорних муслимана који се тој манифестацији противе.

У завршници такмичења које су преносили ТВ канали у више од 180 земаља света, Филипинка, 23-годишња Меган Јанг, била је финалисткиња са још четири девојке, представницама Француске, Бразила, Гане и Шпаније, јавио је АФП.

Меган је рођена у Америци, а на Филипине се доселила са 10 година. Студира дигиталну режију, а још од 15. године појављује се у филмовима, серијама и рекламама. Сања да постане редитељ и обожава филмове о Харију Потеру.  

За прву пратиљу изабрана је Францускиња Марин Лорфелин, а за другу пратиљу девојка из Гане Наа Окаили Шутер.

Србију је на престижном такмичењу представљала 19-годишња Александра Докнић, студенткиња економије из Пожаревца, која се није пласирала у првих 10 лепотица.

Представнице Јамајке, Индонезије, Енглеске, Непала и Аустралије изабране су у топ 10 овогодишњих лепотица.

Хиљаде припадника безбедносних снага патролирају данас овим индонежанским острвом, после низа протеста тврдокорних муслиманских верника због одржавања такмичења које сматрају порнографским.

Упркос претњи исламистичког Фронта бранилаца ислама да догађај мора да се откаже, полиција је саопштила да данас неће бити никаквих протестних скупова.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара