„Етихад“ увео „летеће дадиље“

Родитељи који планирају да до жељене дестинације стигну летовима „Етихад ервејза“ биће одушевљени вешћу да је та компанија увела дадиље на својим летовима, које ће помагати у припремама колевки за бебе, чувању и забављању деце док родитељи одмарају.

Све мајке и очеви се слажу да су деца највећи дар који су могли да добију. Али, ма колико их волели понекад им треба и предах од енергичних малишана који су увек спремни за акцију.

Компаније „Етихад ервејз“ зато се побринула да родитељима барем мало помогне, па је на својим дужим летовима увела „летеће дадиље“.

Насмејано особље ће бити обучено у специјалне наранџасте униформе, а помагаће приликом укрцавања и искрцавања, припремаће колевке за бебе и чувати децу уколико родитељи одлуче да мало дремну, једу или гледају неки филм.

„Етихадове“ дадиље ће и забављати малишане на великим висинама, а делиће им и посебно направљене играчке - пчелицу Зои, камилу Џамула, лава Кундаија и панду Буа. Децу ће забављати и са бојанкама, сликовницама и слагалицама.

Специјалну обуку већ је прошло око 300 чланица кабинског особља, а до краја године у „Етихаду“ планирају да обуче још 200 „летећих дадиља“.

Обука је веома озбиљно спроведена, а укључивала је полагање дечје психологије и социологије, што би требало дадиљама да помогне да препознају различита дечја понашања како би што боље одговориле на њихове потребе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара