Читај ми!

Дружење са „фићом“ у Музеју историје Југославије

Испред комплекса Музеја историје Југославије, у суботу 24. августа биће организована ревијална вожња, као и изложба и избор најсимпатичнијег „фиће“, „симбола бивше Југославије и лепог времена“, а најављена су и бесплатна предавања о том моделу аутомобила.

Музеј историје Југославије организује у суботу 24. августа од 11 до 14 часова „Дружење са 'фићом'“, изложбу и ревијалну вожњу аутомобила „застава 600“, „застава 750“ и „застава 850“, најавила је та установа.

Испред комплекса Музеја историје Југославије у Ботићевој 6, биће организована ревијална вожња, као и изложба и избор најсимпатичнијег „фиће“, а најављена су и бесплатна предавања о том моделу аутомобила и југословенској аутомобилској индустрији.

Изложба и избор најсимпатичнијег „фиће“ биће организовани у 11 часова на платоу испред музеја, а предавање о историји аутомобилизма у Југославији, производњи „фиће“ и дизајнерском опусу Стевана Михајловића почиње у 12 часова.

Ревијална вожња „фића“ почиње у 14 часова, а колона аутомобила кренуће од Музеја историје Југославије, преко Топчидера, новог моста на Ади, Новог Београда и Бранковог моста до Скупштине Београда.

Дружење са „фићом“ биће организовано уз помоћ Удружења љубитеља „фића“ из Крагујевца, а манифестација је у Београду први пут била одржана прошле годинe.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара