Читај ми!

Возила 300 километара спавајући?

Невероватна сцена на Новом Зеланду. Након што је попила таблете за спавање, жена je села у кола и возила пуних 300 километара! Док је возила слала је и поруке са мобилног телефона, а полиција ју је после пет сати пронашла поред пута, „удобно“ наслоњену на волан.

Новозеланђанка је возила више од 300 километара спавајући за воланом! Да цела ситуација буде чуднија, током целог путешествија слала је поруке мобилним телефоном, преноси британски Телеграф.

Полиција у Хамилтону је нешто после поноћи добила позив од њеног пријатеља и комшије да је села за волан након што је попила таблете за спавање.

Осим тога, упозорени су да жена пати од поремећаја сна и да је пре десет месеци такође села у аутомобил и возила се све до места Тауранга, око 105 километара удаљеног од Хамилтона.

После овог позива, полиција је послала неколико патрола на путеве, а њену локацију је одређивала путем Џи-Пи-Еса (GPS).

Током последње „одисеје“ телефон Новозеланђанке детектован је у Отари, у јужном Окланду, у Те Пуни, близу Тауранге и Маунт Маунгануиja. Укупно је прешла више од 300 километара.

Осим целокупне ситуације која већ са оваквим информацијама припада рубрици „Веровали или не“, полиција каже да је листинг позива урађен након „хватања“ жене показао да је слала поруке са телефона.

„Забранили смо јој даљу вожњу, одузели дозволу и наредили да потражи помоћ. Свима нам је лакнуло кад смо је нашли живу и здраву, али могућност за велику трагедију је била огромна“, рекао је полицијски наредник Дејв Литон.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара