Читај ми!

Даље нећеш моћи!

Не дешава се сваки дан да неко возећи мотор доживи блиски сусрет са разјареним овном. Један мотоциклиста, међутим, био је баш те „среће“. Овну се нимало није свидео уљез на његовој земљи. Чисто да покаже ко је газда прво га је неколико пута ударио главом, а онда и „најурио“ са своје територије.

Кад сте мотоциклиста који воли да истражује и вози по неприступачном терену онда се обично пазите неравнина, великог камења и клизавог пута. На памети ником не би било да ће да налети на разјареног овна, а камоли да се припреми за адекватну реакцију приликом таквог сусрета.

Несрећни мотоциклиста на Новом Зеланду, док се возио забаченом шумском стазом, наишао је на овна, који је као и сваки прави алфа мужјак био територијално настројен. Да је могао да говори, вероватно би рекао реплику из култног филма Ко то тамо пева: „Даље нећеш моћи“.

Наравно, ован је одмах урадио оно што најбоље зна. Ухватио је залет и ударио у мотор.

Природно, мотоциклиста се брже, боље удаљио од свог двоточкаша и са релативно безбедне удаљености пустио животињу да се мало смири.

После неколико тренутака сакупио је храброст да дође до мотора, подигне га из прашине и седне на њега. Ипак, ован је сматрао да треба још који пут да га удари - чисто да буде сигуран.

Убрзо се јадни човек нашао у клинчу са животињом и држећи је за рогове покушао да је одгурне.

Некако је окренуо мотор, а онда пуним гасом успео да утекне од разјареног вуненог територијалца.

Ован је, вероватно да се направи важан, мало појурио за њим, а када је видео да не може да стигне мотоциклисту, поносно се вратио на своје парче земље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара