Читај ми!

Пета Београдска регата

"Дај све од себе на реци", слоган је пете Београдске регате, на којој учествује тридесетак посада у најразличитијим пловилима. Организатори су регату покренули са жељом да постане традиционална, и та ће им се жеља по свој прилици и испунити, јер се сваке године све већи број пловила отисне на Саву.

Када град има једну велику реку, то је изузетан туристички потенцијал, а већ две су чист луксуз. Свог изузетног туристичког положаја Београд дуго није био свестан, а онда је престонички живот почео све више да се спушта на Саву и Дунав.

Зато је пета Београдска регата организована под слоганом: „Дај све од себе на реци“.

Током лета организује се Карневал бродова, а од маја до септембра различита пловила возе туристе београдским рекама у неколико термина.

У пристаниште ће током ове сезоне упловити 550 великих туристичких бродова, такозваних крузера, а на обали Саве се организује и традиционални Латино маратон.

„Ми смо рафтинг клуб и целе године смо на води. Хтели смо да оно како ми видимо Београд пренесемо људима“, каже Бојан Лазић из рафтинг клуба „Алфа“.

Циљ регате је на Ади Циганлији, где учеснике чека ручак а организоваће се и разна такмичења у многим спортским дисциплинама све до 20 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво