Читај ми!

Најчуднији „путник“ до сада!

Корисници њујоршког метроа су навикли да свашта виђају по вагонима и станицама, али нико до сада није набасао на леш ајкуле од метар!

Путници који су се затекли у вагону једне од композиција њујоршког метроа, најлепше су замољени да га напусте да би службеник градског подземног превоза могао да извади и избаци леш ајкуле испод реда седишта!

Несвакидашњи случај догодио се око поноћи на Менхетну, на станици испод 14. улице, у возу који је ишао ка Квинсу.

„Била је још увек мокра! Био сам убеђен да је у питању играчка или шала. Кад сам видео зубе, знао сам да је права“, изјавио је за Си-Ен-Ен Хуан Кано, један од путника.

Необични „слепи путник“ је био дугачак нешто мање од метра и тежак 3-6 килограма.

Ајкула је још увек имала крв на устима, као да је недавно скинута са неке удице или куке.

Чим је примећена, око ње се сјатио народ и почело је фотографисање за успомену – гурнули су јој цигарету у уста, неки „додали“ карту, конзерве освежавајућих и енергетских пића...

А онда је, после пар станица, код Квинсборо плазе дошао МТА званичник, све их „избацио“ напоље, закључао вагон, покупио леш и однео га „у непознатом правцу“.

Није саопштено којој врсти је припадала ова морска животиња.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се