петак, 26.04.2013, 19:01 -> 19:48
Тунишанин прави багет „за медаљу“
Чувени француски хлеб златне, хрскаве коре – багет, најбоље прави Тунишанин Риде Кадер, који је за своје пекарско умеће добио награду града Париза - „Гран при“.
Ако желите да пробате најбољи багет у Паризу, треба да одете до пекаре Риде Кадера, 42-годишњег Тунишанина који прави чувени француски хлеб златне, хрскаве коре од своје 15 године.
Кадер је за своје пекарско умеће добио награду града Париза. „Гран при" за најбољи париски багет, који му осим славе доноси привилегију да током годину дана испоручује хлеб француској председничкој палати, освојио је у конкуренцији 203 кандидата.
На такмичењу се, како је рекао, појавио „у последњем минуту".
„Испекао сам последње багете и отишао на такмичење. Нисам могао да верујем да сам направио најбољи багет", рекао је Кадер новинарима, преноси АФП.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 2
Пошаљи коментар