Читај ми!

Ни „хвала" за враћен новчаник!

Када је нашао новчаник са око 50.000 динара и документима, пензионер Радиша Вуковић из Горњег Милановца заједно са сведоцима кренуо је у потрагу за власником. Последње што је очекивао јесте да од власника не добије ни реч захвалности.

Пензионер Радиша Вуковић из Горњег Милановца јутрос је на улици нашао новчаник са више од 50.000 динара и документима које је вратио власнику, од кога није добио ни реч захвалности.

Вуковић је рекао агенцији Бета да је новчаник нашао у близини Цркве Свете тројице и заједно са људима који су били око њега на основу слике у личној карти почео да тражи власника.

Новац и сва документа однео је са сведоцима власнику који се, након што је пребројао новац, окренуо и отишао без речи захвалности или поздрава.

„Када је утврдио да из новчаника ништа не фали, само је додао: 'У реду је'", рекао је Вуковић.

Вуковић каже да се ниједног тренутка није двоумио да ли новац да врати или не, али је додао да су сви који су тражили власника новчаника били изненађени начином на који је реаговао када му су новац и документа враћени.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара