Читај ми!

Симулирао срчани удар да не би платио рачун

Британац Џереми Хит осуђен је на шест месеци затвора, јер је годинама симулирао срчани удар у ресторанима како би избегао плаћање рачуна. Овај маштовити човек је своју малу представу извео небројено пута током пет година, пре него што је ухваћен.

Џереми Хит из Велике Британије је годинама симулирао срчани удар у ресторанима, како би избегао плаћање рачуна.

Према писању лондонског Телеграфа, 47-годишњи мушкарац је своју малу представу извео небројено пута током пет година, пре него што је ухваћен.

Имао је обичај да након обилног ручка и неколико пића „доживи" срчани удар за столом. Особље ресторана би позвало хитну помоћ која би га одвезла у болницу, где би лекари установили да је са њим све у савршеном реду.

Хит је разоткривен захваљујући снимцима сигурносних камерама, које су показале да је у истом дану „претрпео" два срчана удара - без последица и без плаћених рачуна.

Након што је признао кривицу, Џереми је осуђен на шест месеци затвора.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво