Читај ми!

Вече голих у бечком музеју

Изложбу „Голи мушкарци“ синоћ су имали прилику да погледају и посетиоци (не)одевени у складу са поставком. Вече голих посетилаца било је пун погодак, јер је више од 300 особа без гардеробе, након уобичајеног радног времена музеја „Леополд“, дошло да види изложена дела.

Уместо уобичајених модних недоумица које муче посетиоце бечког музеја „Леополд", синоћ су љубитељи уметности на изложбу могли да крену сигурни да неће имати погрешну одевну комбинацију!

Вече голих посетилаца било је пун погодак, јер је више од 300 особа, без гардеробе након уобичајеног радног времена, посетило изложбу Голи мушкарци.

Млади и старији мушкарци, као и припаднице лепшег пола свих генерација шетали су наги кроз музеј, наведено је у саопштењу ове установе која је позвала заинтересоване натуристе да обиђу изложбу без одеће.

Осим унапред резервисаних тура уз стручна објашњења, због великог интересовања музеј је организовао и на сваких пола сата водиче за све оне који су се те вечери одлучили на обилазак изложбе. Температура између 21 и 22 степена голим посетиоцима није сметала.

Заинтересованих није било само у Аустрији, већ су дошли и љубитељи уметности из Немачке, Словачке и Русије.

Током вечери у музеју били су одевени само службеници музеја, као и велики број представника медија.

Вече за голе чувени аустријски музеј организовао је и раније, а овог пута на бројне захтеве удружења нудиста.

Иначе, изложба Голи мушкарци приказује око 300 уметничких дела из протекла два века на којима се виде мушки актови.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара