недеља, 27.01.2013, 14:52 -> 11:41
Прво на хамбургер, па на сахрану
Покојник Дејвид Кајми Јуниор остао је веран брзој храни и након смрти. Поворка са његовим ковчегом на путу до гробља прошла је кроз „Бургер кинг“, баш како је Кајми желео. Сви су добили по хамбургер, а један је био стављен и на сандук.
Желећи да му испуне последњу жељу, пријатељи покојног Дејвида Кајмија Jуниора прошли су заједно са његовим ковчегом кроз његов омиљени ресторан брзе хране пре него што су се упутили на гробље.
„Кајми је живео по сопственим правилима", изјавила је покојникова ћерка Линда, наводећи да је за њега лист салате на хамбургеру био знак да се здраво храни.
Поштујући његову последњу жељу, поворка је свратила до оближњег „Бургер кинга" у граду Јорк, у Пенсилванији, где је свако од ожалошћених добио по хамбургер „за понети".
Ни Кајми није био заборављен, његов последњи хамбургер стајао је на мртвачком сандуку све до покопа.
„Ово није била шала, већ весео начин да се ода почаст мом оцу и стварима које су га чиниле срећним", објаснила је Линда у изјави за локални лист Јорк дејли рекорд.
Шефица ресторана брзе хране потврдила је да је Кајми, ратни ветеран из Другог светског рата, који је умро у 88. години, био њихова „верна муштерија све до краја".
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 6
Пошаљи коментар