Читај ми!

Vremenska prognoza 1. decembar

Košava slabi krajem dana, a do tada biće i olujnih udara. Povremeno kiša, na planinama sneg, dok bi u Vojvodini bilo suvo. Na istoku prognostičari upozoravaju na ledenu kišu. Ujutru od 2 stepena, najviša dnevna do 6 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

01.12.2022. Četvrtak: Oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, posebno na istoku Srbije gde se očekuje formiranje / povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm visine. Takođe, u brdsko-planinskim predelima istočne i jugoistočne Srbije biće uslova za lokalnu pojavu ledene kiše, dok će u nižim predelima ovih područja biti i mešovitih padavina (kiše, susnežice i snega). U Vojvodini uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i na planinama istočne Srbije povremeno i olujni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od 2 do 5, a najviša od 3 do 6 stepeni. Uporozenja: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%. Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%. Lokalna pojava ledene kiše/rosulje, verovatnoća 80%.

02.12.2022 Petak: Pretežno oblačno i u većini krajeva suvo, samo na severu i zapadu ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 3 do 7 stepeni.

03.12.2022. Subota: Umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, tokom dana u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 5 do 9 stepeni.

04.12.2022. Nedelja: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, u južnom Banatu i Pomoravlju povremeno i olujni istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 5 do 10 stepeni. Uporozenja: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 05.12.2022. do 09.12.2022.)
Pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво