Vremenska prognoza - 9. mart

Umereno i potpuno oblačno, u Vojvodini posle podne ponegde sa kišom, uveče i sa snegom, u ostalim krajevima mestimično sa snegom. U Timočkoj Krajini promenljivo oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima jak, severni i severozapadni. Najviša temperatura od 2 do 7 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

09.03.2022. Sreda Hladno i u većem delu zemlje pretežno oblačno, posle podne i uveče mestimično sa snegom. Na severu i u Negotinskoj krajini pre podne pretežno sunčano, posle podne u Vojvodini ponegde je moguća slaba kiša. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -6 do -1, a najviša od 2 do 7 stepeni. Upozorenje: Tmin <-4 stepena, verovatnoća 90%.

10.03.2022. Četvrtak Promenljivo oblačno i hladno uz smenu sunčanih sati i kratkotrajnih pljuskova snega. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Najniža dnevna temperatura od -5 do 0, a najviša od 3 do 6 stepeni. Upozorenje: Tmin <-4 stepena, verovatnoća 90%.

11.03.2022. Petak Hladno i pretežno sunčano, osim na istoku i jugoistoku zemlje gde se očekuje umereno oblačno ponegde sa slabim snegom. Vetar slab do umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -7 do -4, a najviša od 2 do 4 stepena. Upozorenje: Tmin <-4 stepena, verovatnoća 90%.

12.03.2022. Subota Hladno i preovlađujuće sunčano. U toku dana u planinskim predelima povremeno umereno oblačno. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -7 do -4, a najviša od 2 do 4 stepena.Upozorenje: Tmin <-4 stepena, verovatnoća 90%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 13.03.2022. do 17.03.2022.)
Zadržava se hladno vreme za prvu polovinu marta sa jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom ispod proseka od 4 do 6 stepeni i u toku dana pretežno sunčano. Od početka naredne sedmice postepeni porast dnevne temperature.

понедељак, 25. септембар 2023.
21° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"