Читај ми!

Vremenska prognoza - 22. januar

Prvog dana vikenda u Srbiji oblačno i hladno, mestimično sa snegom. Posle podne razvedravanje, najpre na severozapadu zemlje. Biće vetrovito. Jutarnja temperatura od -9, najviša dnevna 3 stepena. U glavnom gradu, povremeno sneg. Temperatura do nule. U nedelju sneg, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

22.01.2022. Subota: Pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom uz stvaranje/manje povećanje visine snežnog pokrivača. Posle podne na severozapadu, a uveče i tokom noći u ostalom delu Vojvodine, kao i u delovima zapadne i centralne Srbije razvedravanje. Vetar umeren i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -9 do -2 stepena, a najviša od -1 do 3 stepena. Upozorenje: Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 90%. Manje povećanje visine snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

23.01.2022. Nedelja: Promenljivo oblačno i hladno sa periodima sunčanog vremena. Lokalna pojava snega očekuje se uglavnom u planinskim predelima.  Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -9 do -2 stepena, a najviša od -1 do 3 stepena.  Upozorenje: Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 90%.

24.01.2022. Ponedeljak: Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana hladno - u većini mesta ledeni dan. Na severu Srbije pretežno sunčano, a u brdsko-planinskim predelima promenljivo oblačno. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -12 do -4 stepena, a najviša od -3 do 1 stepen. Upozorenje: Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 90%.

25.01.2022. Utorak: Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana umereno oblačno, hladno i veći deo dana suvo. Uveče i noću ponegde provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -14 do -6 stepeni, a najviša od  -4 do 2 stepena. Upozorenje: Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 90%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 26.01.2022. do 30.01.2022.)
Promenljivo oblačno i hladno uz smenu sunčanih intervala i lokalne pojave kratkotrajnog snega, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

среда, 29. новембар 2023.
3° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!