Читај ми!

Vremenska prognoza - 20. septembar

Hladnije, promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, ponegde praćenim grmljavinom. Duvaće slab vetar. Najviša temperatura 28 stepeni, u Beogradu do 17 stepeni. I narednih dana slično vreme, a onda - sledi miholjsko leto, kažu meteorolozi.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ) 

 

20. 09.2021. Ponedeljak: U većem delu hladnije uz prolazno naoblačenje s kišom. Više padavina se očekuje ujutro i pre podne na severu Srbije. Toplo vreme zadržaće se samo na jugu i jugoistoku zemlje, ali se uveče i u ovim krajevima očekuje zahlađenje i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar umeren i jak, zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 8 do 15, a najviša od 15 na zapadu i severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku Srbije. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 90%

21. 09.2021. Utorak: Promenljivo oblačno, hladnije i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 14, najviša od 18 do 23 stepena.

22. 09.2021. Sreda: Promenljivo oblačno sa hladnim jutrom i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 16 do 20 stepeni.

23.09.2021. Četvrtak: Pretežno sunčano sa hladnim jutrom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša od 19 do 23 stepena.

петак, 31. март 2023.
20° C

Коментари

Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно
PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета