Читај ми!

Vremenska prognoza - 24. avgust

U većem delu zemlje promenljivo oblačno i osetno svežije. Na severu i zapadu mestimično će biti kiše i pljuskova praćenih grmljavinom. Jedino će se na jugu i jugoistoku tokom čitavog dana zadržati pretežno sunčano vreme. Najviša dnevna temperatura od 22 stepena na severozapadu, do 31 stepen na istoku i jugoistoku. U Beogradu temperatura oko 23 stepena.

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

 

24.08.2021. Utorak: Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom. Na jugu i jugoistoku tokom čitavog dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.  Najniža temperatura od 13 do 17 stepeni, a najviša od 22 na severozapadu do 31 stepen na istoku i jugoistoku Srbije. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 80%. Količina padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3 h, verovatnoća 80%.

25.08.2021. Sreda: Preovlađivaće oblačno, sveže, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina se očekuje na zapadu i jugozapadu zemlje.  Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 18 stepeni, a najviša od 20 do 27 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina  većom od 30 l/m² za 24 h, verovatnoća 80%.

26.08.2021. Četvrtak: Promenljivo oblačno, u zapadnim i južnim predelima mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Na severu suvo.  Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni, a najviša od 23 do 27 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 70%.

27.08.2021. Petak: Promenljivo oblačno, u zapadnim i južnim predelima mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Na jugu pretežno sunčano.  Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni, a najviša od 23 do 29 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 70%.

понедељак, 04. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара