Vremenska prognoza - 1. maj

Prvog i drugog maja u Srbiji temperatura 7 do 10 stepeni iznad proseka za početak meseca. Preovlađivaće vedro. Noćas i ujutru u Vojvodini kratkotrajna kiša ili pljusak praćen grmljavinom, dok su sutra posle podne kratkotrajne padavine moguće i u ostalim predelima. Snažno južno strujanje podići će temperaturu i do 30 stepeni, dok će jutarnja biti od 9 do 17 stepeni.  U Beogradu smena sunca i oblaka. Popodne moguć pljusak. Temperatura do 28 stepeni. 

01.05.2021. Subota: Promenljivo oblačno i toplo, ujutro u Vojvodini, a kasnije posle podne i uveče ponegde i u ostalim predelima, lokalna pojava kiše ili kratkotrajnih pljuskova ponegde praćenih grmljavinom. Vetar slab i umeren,  u  planinskim predelima povremeno jak, jugozapadni, na jugu Banata slab i umeren jugoistočni.  Najniža temperatura od 9 do 16, a najviša od 25 do 30 stepeni. Upozorenje:  Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 60%.

02.05.2021. Nedelja: Promenljivo oblačno, toplo i vetrovito. Mestimično se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar umeren, ponegde i jak, jugozapadni. Najniža temperatura od 12 do 18, a najviša od 26 do 30 stepeni.. U toku noći jače naoblačenje i zahlađenje ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom, uz skretanje vetra na severozapadni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća  80%.

03.05.2021. Ponedeljak: Promenljivo oblačno, hladnije ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 15, a najviša od 16 do 22 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća  70%.

04.05.2021. Utorak : Jutro sveže, tokom dana promenljivo oblačno, sa dužim periodima sunčanog vremena i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 16 do 22 stepeni.

четвртак, 28. септембар 2023.
27° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"