Читај ми!

Goreo stambeni kompleks u Majamiju, u zgradi pronađen ranjeni muškarac

U stambenoj zgradi u Majamiju izbio je požar, sa kojim se borilo 125 vatrogasaca. Oni su u zgradi pronašli ranjenog muškarca, radnika u tom stambenom kompleksu. Osumnjičeni da je pucao na radnika i zatim podmetnuo požar je uhapšen.

Osoba osumnjičena da je pucala na radnika u stambenoj zgradi u Majamiju i "namerno" podmetnula požar koji je brzo zahvatio kompleks nalazi se u pritvoru, saopštile su vlasti.

Više od 125 vatrogasaca borilo se sa požarom oko osam sati, rekao je gradonačelnik Majamija Frensis Suarez na brifingu za novinare u ponedeljak uveče.

Vatrogasci su spasili više od 40 ljudi, uključujući neke sa balkona, rekao je gradonačelnik, nazvavši njihovu akciju "herojskom". Vatrogasci su izveli sedam spasavanja merdevinama, rekao je on.

Nakon evakuacije došlo je do "eksplozije".

Prvi vatrogasci koji su stigli na teren pronašli su ranjenog čoveka u zgradi. On je prevezen u lokalnu bolnicu sa prostrelnom ranom u torzu u kritičnom stanju. Reč je o muškarcu koji je zaposlen u kompleksu.

Vlasti nisu dale informacije o osumnjičenom za incident.

Tri vatrogasca su prevezena u lokalnu bolnicu u stabilnom stanju radi dalje procene, rekao je Suarez. Dvojica su od tada puštena, rekao je on u ponedeljak popodne.

Jedan stanovnik je takođe prevezen u bolnicu zbog udisanja dima, rekao je Suarez.

четвртак, 24. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи