Читај ми!

Ilon Mask zna ime novog direktora Tvitera, mediji spekulišu da je to Linda Jakarino

Vlasnik Tvitera, Ilon Mask izjavio je da je pronašao novog izvršnog direktora koji će voditi kompaniju i da će “ona“ početi sa radom za nekoliko nedelja. Kako prenose mediji, najverovatnije će to biti Linda Jakarino, trenutni šef oglašavanja i partnerstava za En-Bi-Si Juniverzal.

Vol Strit Džornal navodi da Linda Jakarino “pregovara“ oko preuzimanja posla, a Dilan Bajers iz Pjuka kaže da Mask “planira“ da upravo njoj poveri to mesto.

Iako za sada nema zvaničnih potvrda, Verdž navodi da se u advertajzing svetu šuška da je to Jakarinova.

Jakarinova je nedavno radila intervju sa Ilonom Maskom i tvitovala o tome kako je uzbuđena što će En-Bi-Si stupiti u partnerstvo sa Tviterom za sledeće Olimpijske igre.

Mask je prethodno naveo da će, kada “misteriozni“ novi izvršni direktor počne sa radom za otprilike šest nedelja, “preći na mesto izvršnog predsednika i izvršnog tehničkog direktora, koji će nadgledati proizvode, softver i sisteme“.

To znači da će novi izvršni direktor Tvitera biti skoro isključivo fokusiran na biznis, za šta je Jakarinova svakako kvalifikovana.

Ona već vodi posao sa oglasima vrednim više milijardi dolara i veoma je cenjena među oglašivačima koje bi trebalo ubediti da ponovo troše na Tviteru.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара