Читај ми!

SAD, tinejdžer na Instagramu priznao ubistvo, pokazao telo

Tinejdžer iz Pensilvanije optužen je za ubistvo nakon što je navodno preko Instagrama priznao da je ubio drugo dete, saopštila je policija.

Hitna pomoć je krajem prošle nedelje kontaktirala policiju, nakon prijave jedne devojke da je moguće da je došlo do ubistva. Njoj je to, navodno, priznao prijatelj tokom video-poziva na Instagramu, navodi se u policijskom saopštenju.

U razgovoru, tinejdžer je izjavio da je "upravo ubio nekoga", a zatim okrenuo kameru pokazavši noge i stopala nekoga oblivenog krvlju, saopštila je policija. On je zatim zatražio pomoć oko uklanjanja tela.

Kada su policajci stigli, tinejdžer je istrčao iz zadnjeg dela prikolice u kojoj živi, ali je uhapšen oko kilometar i po dalje od te lokacije.

Policajci koji su ušli u prikolicu primetili su telo devojke na podu kupatila, sa ranom od vatrenog oružja.

Identitet i godine žrtve nisu saopšteni, osim da je ona maloletna.

Osumnjičeni, 16-godišnji Dž. K, optužen je kao punoletna osoba za krivično delo ubistvo, posedovanje instrumenata za zločin i neovlašćeno korišćenje ili izmišljanje fizičkih dokaza, saopštila je policija.

On je u petak uveče prisustvovao preliminarnom suđenju gde mu je odbijena kaucija, pokazuju onlajn sudski zapisi. Nejasno je da li se izjasnio o krivici.

понедељак, 04. децембар 2023.
2° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара