Читај ми!

Masakr u Meksiku, 18 mrtvih u pohodu mafijaša kroz Rejnosu

Ukupno 18 osoba, uključujući i četvoricu napadača, ubijeno je tokom divljačkog pohoda pripadnika narko-kartela u Rejnosi, javljaju meksički mediji. Dve žene spasene pošto ih je policija pronašla u gepeku automobila.

Pripadnici narko-kartela su na tri lokacije u meksičko gradu Rejnosa ubili 14 i ranili tri osobe, pre nego što su se sukobili sa policijom, javlja meksički Notisias.

Pokolj je počeo u privatnoj kući u kojoj su mafijaši, naoružani automatskim puškama, ubili sedam osoba koje su se tu zatekle, a zatim u

u lokalnoj prodavnici ubili vlasnika i mušteriju koja se tu zatekla.

Ubrzo nakog toga, napadači su ranili tri osobe, koje su odbile da uđu u njihov kamionet.

Posle serije napada, pripadnici narko-kartela su se sukobili sa policijom, koja je ubila četiri pripadnika ove grupe uključujući i ženu. U kamionetu su pronađeni oružje i municija.

U pohodu kroz taj grad, ubili su i dvoje prolaznika, vozača automobila koji je slučajno prolazio i na kraju dvojicu radnika koji su asfaltirali kolovoz.

U policijskoj akciji koja je usledila, u vozilu koje je pripadalo napadačima, pronađene su dve žene, koje su otete tokom divljanja mafijaša kroz Rejnosu.

петак, 12. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво