Ruske podmornice lansirale rakete, podrška ofanzivi protiv ID

Portparol Ministarstva odbrane Igor Konašenkov rekao je da su ruske podmornice u Crnom moru lansirale krstareće rakete u blizinu grada Majadina na istoku Sirije, kao podršku ofanzivi sirijske vojske na Deir ez Zor.

"Podmornice crnomorske flote 'Veliki Novgorod' i 'Kolpino' izvele su danas dva napada krstarećim raketama kako bi uništile označene mete u Sredozemnom moru", rekao je Konašenkov.

Kako je objasnio, napadi sa 10 krstarećih raketa na teroristička postrojenja u blizini Majadina izvedeni su u znak podrške uspešnoj ofanzivi sirijske vojske protiv Islamske države u Deir ez Zoru.

"Ovo su teroristička postrojenja, velika skladišta i hangari municije i oružja Islamske države u blizini Majadina", rekao je Konašenkov govoreći o meti ruskih krstarećih raketa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво